Royal Magazin - Érdekes, hiteles, független!

Közel 40 ezren haltak meg tavaly közúti balesetben az EU-ban
 

Közel 40 ezren haltak meg tavaly közúti balesetben az EU-banCsökkent tavaly a halálos közúti balesetek áldozatainak száma az Európai Unióban, de az EU még mindig messze van attól a céljától, hogy jövőre már csak feleannyi legyen a haláleset, mint az évtized legelején - derül ki az úgynevezett Európai Közbiztonsági Tanács éves jelentéséből.

 

 

Több mint kétmilliárdos adócsalást derítettek föl a vámosok
 

Több mint kétmilliárdos adócsalást derítettek föl a vámosokKét ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékű adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében; az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek őrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka Szegeden.
 

Megyei Vadásznap Szerencsen
 

Megyei Vadásznap SzerencsenA látogatók most sem panaszkodhattak a Szerencsi gazdanapok kísérő rendezvényeként a BAZ megyei Vadászkamara és a Vadászszövetség szervezésében megrendezett XVIII. vadásznapon, mert olyan gazdag programot kínált a szombati nap, a festői környezetben lévő Rákóczi várban, amely újfent nagy élmény volt.

 

Nagy Bandot vermutért adták össze fusiban
 

Indulatból nősült a filozófus humoristát

Nagy Bandó András éppen negyven éve mondta ki Júliának a boldogító igent és viszont - azóta is boldogan élnek, míg meg nem… A humoristára jellemző módon „humorosan” történt a házasságkötésük, amiről így mesél:
 

Nyár esti muzsika az AVE-val
 

Bizony nem volt egyedi jelenet szombaton este a miskolctapolcai Barlangfürdőben, - ahová az AVE Miskolc Kft. „Nyári este muzsikával” című partnertalálkozóra hívta vendégeit – hogy a koncertet adó Budapesti Fúvós Quintet kottái után, maga Bátor Tamás, az Operafesztivál igazgatója, világhírű operaénekes futott. Bár az idő hűvösnek bizonyult az Operafesztivál keretein belül megrendezett koncert dallamai

 

Megnyitotta kapuit a 19. gazdanapok rendezvénysorozata
 

Megnyitotta kapuit a 19. gazdanapok rendezvénysorozataPénteken délelőtt 11 órakor tartották a Zempléni Eurorégiós Gazdanapok és Zemplén Expo ünnepélyes megnyitóját a szerencsi polgármesteri hivatal előtt felállított színpadon. A Rákóczi úton és a sportcsarnokban elhelyezkedő kiállítás és vásár valamint a kapcsolódó rendezvények vasárnap estig tartanak.
 
 

2009. évi Zöld Hét: Éghajlatváltozás – cselekedj és alkalmazkodj
 

2009. évi Zöld Hét: Éghajlatváltozás – cselekedj és alkalmazkodjA végleges formáját majd a decemberi Koppenhágában tartandó konferencián elnyerő új nemzetközi éghajlat-változási megállapodás okán magától értetődő, hogy az Európai Bizottság által a brüsszeli Charlemagne épületben június 23. és 26. között megrendezett 2009. évi Zöld Hét konferencia középpontjában is az éghajlatváltozás áll.
 

Új elnökség a FIDESZ-ben
 

Új elnökség a FIDESZ-ben A Fidesz MPSZ Miskolci Szervezete 2009. június 18-án megtartotta az országos kongresszust követő helyi tisztújító taggyűlését. A tagság döntött az elnök, illetve az alelnökök személyét illetően. A választás kedvezett a nő politikusoknak, hiszen a jövőben három hölgy is alelnöki tisztséget foglalhat el a miskolci Fideszben.

 

 

Támogató kapcsolat - cigány diákok válhatnak rendőrré
 

Támogató kapcsolat - cigány diákok válhatnak rendőrré Újabb, kiváló tanulmányi eredményeket produkáló roma fiatalok előtt nyílt lehetőség, hogy tanulmányaik befejezése után rendőri szolgálatba állhassanak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság határozott célja, hogy utánpótlás bázisát szélesítse.

 

 

Fürdők és múzeumok éjszakája
 

Pénteken a strandok, szombaton pedig a Múzeumok éjszakája volt. A programok a Kulturális Turizmus Évéhez csatlakoztak, kedvcsináló gyanánt. A péntek esti eseménysorozatban Miskolc is részt vett: mind a Barlangfürdő, mind a Selyemréti strand kinyitotta este a kapuit. Fridély László, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy az Augusztus 20. strandon most többen voltak mint a Barlangfürdőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://royalmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr741204183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása