gart 2009.06.06. 20:50

Interjú

„A válság nem csupán veszély, hanem esély is”

PDF Nyomtat Email
2009 június 03., szerda 21:58

„A válság nem csupán veszély, hanem esély is”Beszélgetés Bokros Lajos egyetemi tanárral, az MDF EP képviselő jelöltjével
Rövid időn belül másodszor járt az MDF EP-listavezetője Miskolcon, most a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége meghívására. Vitaindító előadásában azt hangsúlyozta, hogy a válság nem csupán veszély elhárítását jelenti, hanem esélyt is ad.

Bővebben...

 

„A válságban is fejlesztenünk kell”

PDF Nyomtat Email
2009 május 09., szombat 21:01

„A válságban is fejlesztenünk kell” Nyolcvannyolc hektáron, 1998-ban huszonöt, 2008-ban ötvenkét prosperáló vállalkozás, amely mára 2300 foglalkoztatottal, s mintegy 34, 150 millió forint árbevétellel rendelkezik. Persze ezeken az egyre felfelé ívelő adatokon, nem lehet csodálkozni, hiszen Sátoraljaújhely az Észak-Magyarországi régió legkeletibb gazdasági és kereskedelmi központja, ipari kultúrája nem mai keletű.

Bővebben...

 

Év végi beszélgetés Káli Sándor polgármesterrel

PDF Nyomtat Email
2008 december 10., szerda 13:32
Év végi beszélgetés Káli Sándor polgármesterrelStratégiánk is egy élhetőbb város megteremtése

- Amikor Bajnai Gordon miniszterrel ünnepélyesen aláírta a miskolci Városháza Dísztermében a Zöld Nyíl projektről szóló megállapodást, s a miniszter szépen összefoglalta, hogy mi minden épült szépült a városban az utóbbi néhány esztendőben, s amikor Molnár Csaba – most kinevezett közlekedési miniszter- a Miskolc Kassa EuroEXPO megnyitóján szintén erről beszélt, akkor az jutott eszembe, hogy a kormány Miskolcról szóló kommunikációja jobb mint a sajátunk. Egyetért? – Polgármester Úr!
Bővebben...

 

Főc:Miért pont az ME?

PDF Nyomtat Email
2008 február 06., szerda 08:28
Főc:Miért pont az ME?Perceken belül itt a jelentkezési határidő vége. Sok tízezer középiskolásnak kell eldöntenie, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytatja további tanulmányait. A Miskolci Egyetem közel 3500 diákot vesz föl a következő tanévre a jelentkezők közül. De vajon melyek lehetnek azok az okok, amiért is a jövő diplomásai a Miskolci Egyetemet választják?

Erről kérdeztem Dr. Patkó Gyula rektort év eleji beszélgetésünkkor.
Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://royalmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr81168048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása